DE CLOUD

MAKE IT CLOUD. ZO BLIJFT JE WERK LUCHTIG.

Je helpen met overstappen naar de cloud, of je nu een groot bedrijf leidt of een hardwerkende eenmanszaak bent. Dat is wat Gpeople doet. We doen het met plezier, zodat jij met plezier je werk blijft doen. En zodat de mensen met wie je werkt, snel en gemakkelijk bij al hun informatie kunnen. Altijd en overal, zonder gedoe.

Cloud: we helpen met overstappen en leren je ermee te werken.

De mogelijkheden van de cloud zijn eindeloos. E-mail en agendabeheer, dataopslag en complete back-ups, documenten samen tegelijkertijd bewerken en facturatie regelen. Zelfs een eenvoudig te gebruiken urenregistratie heeft een plek in de cloud. Kortom, je werk eenvoudiger en de informatie toegankelijker maken: dat is wat de cloud doet. Gpeople helpt je ermee.

Dag, frustratie!

Stel, het is vrijdagmiddag en je zit met je hoofd al bij het weekend. Je wil de werk-pc afsluiten, maar dan komt het… de computer kan niet uit, want er moeten nog 28 updates geïnstalleerd worden. Of je nog ‘even’ geduld wil hebben, lees je op het scherm. Beloofd: dit is één van de frustraties die de cloud voorgoed voor je oplost, je bent altijd up-to-date!

Eruit halen wat erin zit.

Om bedrijven en hun mensen succesvol te helpen overstappen naar de cloud, maakt Gpeople dankbaar gebruik van Google. Dit biedt een enorm scala aan open source toepassingen om het (digitale) werk en leven van mensen een stuk makkelijker maken. Ben je overtuigd? Dan helpen we je om alles uit de cloud te halen wat erin zit.

Wil je meer informatie over werken in de cloud en een afspraak maken? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.