TRAININGEN

WAT GAAF DAT DIT KAN IN GOOGLE WORKSPACE!

Deze reactie krijgen we gelukkig vaak van mensen die we trainen. Het bewijs dat training leerzaam en leuk is, en niet onbelangrijk: je werk prettiger maakt. Google Workspace heeft een eigen online leeromgeving. Als je zelfstudie niet fijn vindt of met specifieke vragen zit, dan kunnen wij de volgende trainingen voor jou verzorgen.

Communiceren met Google Workspace.

Haal het maximale uit de tools die Google Workspace je biedt. Leer de fijne kneepjes en bespaar tijd. Weet wat je kunt instellen zodat je jouw ideale omgeving kunt inrichten. Zowel op je desktop, chromebook, iPad of mobiele telefoon.

Met deze training leer je snel en slim om te gaan met:

Samenwerken binnen Google Workspace.

Leer hoe je bestanden kunt opslaan in de cloud, zodat je overal en op elk device samen eraan kunt werken. Tegelijkertijd zelfs. Deel de bestanden op de juiste manier, maak mappen en sjablonen. En leer werken met het totale office-pakket van tekstverwerker, spreadsheet, formulier tot en met presentatie.

Met deze training leer je snel en slim om te gaan met:

Opfrissessies.

Werk je al met Google Workspace, dan kan een opfrissessie inspirerend werken. De ontwikkeling gaat snel, er is altijd wel iets nieuws te melden. 

Via een vragenlijst wordt er geïnventariseerd welke onderwerpen aan bod moeten komen en welke vragen er zijn. Zo maken wij een training op maat voor alle medewerkers.

Wil je met meerdere medewerkers een training of opfrissessie volgen? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.