OVER ONS

Gert-Jan Degen

oprichter / eigenaar

GPEOPLE: MENSEN MET KARAKTER en OPLOSSINGEN.

Let’s make IT cloud. Het is de kern van Gpeople, omdat het aansluit bij de toekomst. We leven in een tijd van een rare tegenstelling: voor ons werk is alle technologie voorhanden, maar de IT-afdeling die dit in bedrijven uitrolt, laat zich vooral kennen als een log apparaat. Hierdoor is IT niet dienend, maar een bron van frustratie. Dat kan en moet anders.

Wij willen je digitale informatie slimmer en simpeler indelen.

En dat kan door te werken in de cloud. Zodat werk weer van en voor jou wordt. Dankzij internet zijn er programma’s en toepassingen die veel beter aansluiten bij bedrijven. Van handige mail-apps tot agendabeheer. En van dataopslag in de cloud tot overzichtelijke facturatiesystemen. De techniek is er, tijd om het écht te gebruiken.

De G van Gpeople.

Gert-Jan Degen is de bedenker van Gpeople. Natuurlijk staat de G ook voor andere dingen. Goede mensen bijvoorbeeld, die hun kennis en kunde inzetten voor het doel van Gpeople.

En Google, de gevestigde naam wiens open source toepassingen we dankbaar gebruiken. Zodat jij altijd en overal bij je informatie kunt. Zonder gedoe.

Meer rust, ruimte en tijd.

Voor Gert-Jan met Gpeople begon, bood hij zijn oplossingen aan onder een andere naam: MRRT (meer rust, ruimte en tijd). In die naam zit de belofte die werken in de cloud doet. De naam is nu anders, maar de belofte geldt nog steeds. We helpen je, met overstappen naar de cloud en met alles uit de cloud halen. Wij zijn Gpeople.