GPEOPLE ALS 

GOOGLE WORKSPACE PARTNER

DE GOOGLE WORKSPACE SPECIALIST AAN HET WERK ZETTEN.

Ben je op zoek naar een Google Cloud Partner die jouw Google Workspace domein professioneel kan beheren? Dan ben je hier bij Gpeople aan het juiste adres.

We zien het vaak, bedrijven die zelf "even" een Google Workspace domein hebben "ingericht" en er na verloop van tijd er achter komen dat er toch meer bij komt kijken dan alleen gebruikers aanmaken.

Ook zien we vaak dat de website hosting (vaak geen officieel Google Cloud Partner) een Google Workspace domein heeft aangemaakt voor de klant omdat mail steeds vaker in de SPAM terecht kwam en de mail niet meer te managen was op de servers van de hosting partij.

Vaak weet de klant totaal niet meer hoe eea nu is ingericht en loopt daardoor vast. Dat is zonde want G Suite heeft veel te bieden. 

Enkele punten van aandacht die we vaak tegenkomen:

Overstappen naar een (andere) Google Cloud Partner is eenvoudig. Wanneer je over de gegevens van het Super Admin account beschikt kunnen wij een code genereren om officieel jouw Cloud Partner te  worden. Vanaf dat moment zul je de factuur mbt de licenties niet meer via Google maar via Gpeople ontvangen.

Voordat we dit mogen doen zullen we eerst een overeenkomst sluiten zodat Gpeople mag optreden als jou Google Cloud Partner voor jouw bedrijf.

Heeft jouw bedrijf al een Google Workspace domein maar wil je er meer uit halen of ben je ontevreden over je huidige Google Workspace Partner? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.