HARDWARE

CHROME DEVICES.

Een mooi apparaat dat snel werkt en snel blijft. Chrome devices zijn ontworpen voor flexibiliteit en gemaakt met premium hardware, zodat ze prachtig en naadloos in je dagelijks leven passen.

Ze worden geleverd met ingebouwde virusbescherming en worden automatisch geüpdatet, zodat ze net zo snel blijven als op de eerste dag. De meeste computers laten zich voorstaan op hun opslagruimte en geheugen. Maar wanneer je bijna alles online doet, vraagt dit om een andere benadering van de interne hardware om te zorgen dat je dagelijkse activiteiten sneller, makkelijker en leuker worden.

Download via de Google Play Store jouw favoriete mobiele apps voor jouw Chrome device en ontdek elke dag meer apps die je kunt toevoegen. Of je nu een Chromebook wilt om op te werken, te gamen of iets daartussenin, er is voor iedereen een geschikte Chromebook verkrijgbaar.

DIGITAL SIGNAGE.

Digital Signage is een digitale technologie waarbij beeldschermen gebruikt worden om traditionele (print) media te vervangen. Beeldschermen waarmee doelgerichte informatie, entertainment en reclame wordt aangeboden. Met het juiste beeldscherm en de juiste content met de juiste reclame op het juiste moment naar de juiste kijker. Efficiënter kan het niet. Van naambordje tot megascherm in het stadion – van iPad tot gevelbekleding – van digibord tot holografische projectie. Denk o.a. aan bedrijfspresentaties, aanbiedingen, mededelingen, planningen, beurzen etc."

JAMBOARD.

Een Jamboard is een digitaal whiteboard voor samenwerking dat is gebouwd voor de cloud. Jamboard tilt het whiteboard naar de cloud en levert een samenwerkings ervaring die is ontworpen om de creativiteit van jouw team te ontsluiten, in realtime, waar je ook bent.


Gebruik creatieve tekengereedschappen, knip inhoud van internet met Google Zoeken en voeg afbeeldingen en inhoud toe vanuit Google Drive of jouw smartphone. Projecteer de Jamboard in Hangouts, neem deel via uw tablet of telefoon en werk met meerdere Jamboards binnen of buiten de muren van jouw organisatie.


Al het werk wordt opgeslagen in Google Drive en jouw jams behouden ook hun interactiviteit, zodat je kunt doorgaan waar je was gebleven en jouw ideeën niet worden gewist. Objecten verplaatsen en van grootte veranderen is normaal, net als op jouw telefoon of tablet, en de pen en gum werken zonder batterijen of ingewikkelde koppelingen of instellingen.


Het is licht, stabiel en op wielen met één enkele kabel voor stroomvoorziening. Al het andere is draadloos, dus je kunt het aansluiten en direct beginnen. Op maat ontworpen om te voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en reactievermogen. Lowlatency touch-technologie zorgt voor een lag-free ervaring.