PARTNERS

GOEDE MENSEN MET KARAKTER EN OPLOSSINGEN.

Gerbrand

c-es.nl

Computer- en Elektrotechniek Services van Noort

Wij voeren uw wensen uit op het gebied van computers, randapparatuur, netwerken, software en elektrotechniek.

Wij leveren, installeren, configureren op maat gemaakte oplossingen voor uw automatisering/kantooromgeving. Van een laptop of printer tot aan volledig ingerichte computerapparatuur.

Ook voor NAS apparatuur en back-up systemen kunt u een beroep op ons doen. Wij leveren de apparatuur op maat, richten het in en leveren op.

Naast het oplossen van hard- en/of softwareproblemen, leveren wij ook alle bekende merken software. Zo ook goede security softwarepakketten die u nodig heeft voor een goede beveiliging volgens de normen van de AVG.

Ga naar onze website voor meer informatie.

Factor Blue

Werkzaamheden automatiseren of gemakkelijker maken dat is wat wij doen voor medewerkers, klanten en leveranciers. Samen met de eindgebruiker ontwikkelen wij webbased software die integraal onderdeel is van alle processen binnen de organisatie.

Wij zorgen dat systemen met elkaar kunnen communiceren door het bouwen van slimme API koppelingen en bouwen de juiste technische oplossingen om processen binnen webshops te optimaliseren.

Onze grootste uitdaging is het samenbrengen van de verwachtingen van de eindgebruiker met de techniek. Technische uitdaging?

Neem contact met ons op.

Jeroen

nowweb.nl

Complete, professionele website

vanaf € 25,- per maand

Als ondernemer heb je het al druk genoeg. En een professionele website laten bouwen, kost al gauw honderden, zo niet duizenden euro’s. Toch? Welnee, niet met nowweb.nl!

Gratis Demo?

Nu horen we je denken: dat kan toch nooit wat zijn? Dat horen we wel vaker. Daarom maken we graag een demo-website op maat voor je, helemaal gratis en hartstikke vrijblijvend.

Meld je vandaag nog aan!

Walter

fotic.nl

Google Street View

Uw showroom, winkel, hotel, restaurant, café en vele andere soorten bedrijven worden veel beter zichtbaar dan ooit te voren.

Door uw klanten te laten zien wat u in huis heeft, weet iedereen dat ze bij u aan het juiste adres zijn voor de mooiste producten, de beste verwennerij en de mooiste entourage.

Met de Google 360° foto’s van Google Street View wandelen uw klanten niet alleen door de winkelstraat maar ook virtueel uw bedrijf binnen. U geeft klanten een locatiebelevenis op afstand!

Kijk wat Fotic voor u kan betekenen.